Komende Concerten

Vrijdag 7 en zaterdag 8 juni 2024

Ons volgende concert staat bijna voor de deur. Op vrijdag 7 en zaterdag 8 juni staat Coro Maín op de planken met een intiem concert in Ledeberg: Coro Maín Stemt! De ticketverkoop gaat vanaf nu van start.

In het verkiezingsweekend brengen we jullie een stemmig concert met allemaal a capella liederen. Zoals steeds is er voor ieder wat wils, gaande van bekende popliedjes tot aanstekelijke volksliedjes. Het belooft een interessant en sfeervol concert te worden dus!

Jullie zijn welkom om naar ons te komen luisteren op vrijdag 7 juni om 20u of op zaterdag 8 juni om 14u. Achteraf kan je zoals steeds nakaarten bij een drankje. Het concert gaat door in de Theaterzaal van Ledeberg (Ledebergplein 30, 9050 Ledeberg).

Tickets kosten 15 euro en kan je digitaal kopen via deze link: https://coromain.be/tickets. Kinderen tot 12 jaar mogen gratis binnen maar hebben wel een ticket nodig. Na overschrijving van het juiste bedrag krijg je jouw tickets via mail opgestuurd.

Hopelijk zien we jullie allemaal daar, wij hebben er alvast veel zin in!

Flyer Concert: Coro Maín Stemt!

Voorbije Concerten

Zaterdag 30 december 2023

Flyer Concert: Winterhappening

2022-2023

Flyer Concert: Coro Maín at the Movies

2021-2022

Flyer Concert: Een Muzikaal Proevertje

2019-2020

Afgelast wegens Covid-19.

Banner Sing Sing Sing

2018-2019

Banner Space Oddity

Programma Space Oddity

Programmaboekje (PDF)

2017-2018

Banner Baobab

Programma Baobab

Programmaboekje (PDF)

2016-2017

Banner Boer Paukeslag

Programma Boer Paukeslag

Programmaboekje (PDF)

2015-2016

A Summer to Remember

Banner A Summer to Remember

Programma A Summer to Remember

Programmaboekje (PDF)

Provinciaal Koortoernooi

In het eerste semester werkten we met naarstige ijver en vaak in opperste concentratie toe naar het Oost-Vlaamse koortoernooi dat plaatsvond in januari. Daar werden onze verwachtingen overtroffen: we eindigden in eerste afdeling. Ons maandenlang wroeten en zwoegen op die twaalf minuten muziek had zijn vruchten afgeworpen en we waren stiekem wel trots dat Hanne ons naar dat hoge niveau kon brengen.

2014-2015

Something Wicked

Banner Something Wicked

Programma Something Wicked

Programmaboekje (PDF)

Pre-toernooi Oost-Vlaanderen

In het eerste semester bereidden we ons met man en macht voor op het pre- toernooi van de provincie Oost-Vlaanderen dat in februari plaatsvond. Omdat onze dirigente Hanne halverwege oktober de eerste Coro Maín-baby ter wereld bracht, werden wij zeer enthousiast opgevangen door interim-dirigent Daniel Vanrysselberghe. Hij stoomde ons klaar voor de terugkomst van Hanne in januari, zodat zij de vijf liederen die we op het toernooi zouden brengen tot in de puntjes kon afwerken. We waren dan ook bijzonder trots toen de jury ons een categorie 2-aanbeveling gaf voor het grote toernooi van volgend jaar.

2013-2014

Little Stories of Love

Banner Little Stories of Love

Programma Little Stories of Love

Programmaboekje (PDF)

Cake-concert

Banner Cake-concert

2012-2013

Coro Maín zingt voor Casa Maín in Bolivië

Eerste Concert