Meezingen?

Voor wie?

Coro Maín is een Gents gemengd koor (SATB) van jongvolwassenen dat zich gedurende een heel koorjaar klaarstoomt voor een tweetal concerten waar we het beste van onszelf geven. We zingen een heel verscheiden repertoire (bekijk zeker eens de programmaboekjes van onze voorbije concerten), dus er is voor elk wat wils!

Waar en wanneer?

We repeteren elke zondagavond (behalve als er een schoolvakantie op volgt) van 20u tot 22u in de bibliotheek van Zwijnaarde

Heerweg-Zuid 22, 9052 Zwijnaarde

Erg belangrijk dit jaar worden de World Choir Games.

De World Choir Games worden beschouwd als de Olympische Spelen der koren. Twee jaar geleden ging het evenement door in Zuid-Afrika maar deze keer komt het gewoon naar ons, in Gent en Antwerpen.

Het is een internationaal festival waar de beste koren ter wereld het in verschillende categorieën tegen elkaar opnemen. Voor koren zonder internationale wedstrijdervaring voorziet de organisatie ook een open competitie, waar wij aan zullen deelnemen.

Hoe inschrijven?

Aan het begin van elk koorjaar (september) kan je je aansluiten. Daarvoor houden we een stemtest, om eens te luisteren bij welke stemgroep je het beste past.

De stemtesten voor 2019-2020 gaan door op:

Wil je graag meezingen of wil je meer informatie? Stuur ons dan een mailtje op coromaingent@gmail.com

Meezingen